index info regler gå med medlemmar loggor länkar kontakt gästbok
regler
  1. Din sida ska innehålla fakta, personliga reflektioner eller liknande om ADHD, Asperger syndrom, DAMP, Tourettes syndrom, autism eller närliggande funktionsnedsättningar.
  2. Du måste ha någon av loggorna synlig på sidan - antingen på förstasidan, bland länkar eller ringar/cliques eller liknande eller på någon sida där du har information eller reflektioner om neuropsykiatriska funktionsnedsättnigar. Observera att loggan ska vara länkad till http://anneurolunda.klockantio.org. Jag kommer inte att systematiskt kontrollera era sidor, men om jag märker att en sida inte har loggan synlig så plockar jag efter en tid bort den sidan. Vill du inte vara med i listan längre så meddela mig via adressen du hittar under GÅ MED i menyn.
  3. Sidor som innehåller pornografiskt, rasistiskt eller på annat sätt stötande eller olagligt material får inte vara med. Sidor som innehåller antipsykiatripropaganda (typ KMR eller Kärfve) är inte heller välkomna, då många av oss farit illa av sådant. Direkt felaktig "information" tillåts inte heller. Det betyder dock inte att man inte får ha olika åsikter.
  4. Det spelar ingen roll hur din hemsida ser ut, eller om det finns reklam på den. Så länge den följer de övriga reglerna är den välkommen.
  5. Om någonting händer med din sida - den försvinner, förstörs, flyttar eller liknande så vill jag att du talar om det för mig - antingen via adressen du hittar under rubriken KONTAKT eller i gästboken. Detsamma gäller om du byter e-postadress.
  6. Följer din sida inte reglerna plockas den bort.