index info regler gå med medlemmar loggor länkar kontakt gästbok
information

anNEUROlunda är tänkt att vara en samling av sidor om och av personer med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) som t.ex. ADHD, DAMP, Asperger syndrom, Tourettes syndrom och autism. Du behöver inte ha diagnos för att din hemsida ska få vara med. Det går naturligtvis även bra att vara med om du är anhörig eller vän till personer med NPF eller om du arbetar med barn eller vuxna med NPF.

Varför behövs en sådan här lista? Den behövs för att vi ska kunna hitta varandra. Många är ensamma eller känner sig ensamma med sina bekymmer. En del kanske inte känner igen sig i de kliniska beskrivningar av sina funktionsnedsättningar som ofta finns på mer "officiella" sidor, och vill läsa mer personliga berättelser. Det är också en fördel om vi kan erbjuda de personer som arbetar med oss och våra barn en mer nyanserad bild av vad vi upplever. Personer med NPF är inte en homogen grupp, vi är alla individer med vissa gemensamma drag, och därför ska vi inte heller behandlas som om vi vore likadana.

Observera att detta inte är en förening eller liknande. Det är ingenting mer än en samling hemsidor. Du kan alltså inte vara med om du inte har en hemsida. Vill du komma i kontakt med mig ändå kan du använda adressen du hittar under KONTAKT i menyn. Vill du ha kontakt med andra med NPF kan jag rekommendera attention forum.